top of page

Így került be Sződliget Dancsó Péter legújabb videójába

Kozso nyomán világhódító útra indult a havas sződligeti főtér. Napi szürreál.Néhány nappal ezelőtt érkezett az idei tél negyedik maradandóbb havazása, ahogy arról Facebook-oldalunkon mi is beszámoltunk róla. A szép idő pedig nem csak nekünk okozott boldog perceket, de jól láthatóan Kozsonak is:


a nem titkoltan Sződligeten élő énekes-celeb a délelőtt csendjében a Szabadság téren rögzített egy Last Christmas-parafrázist, amit saját social media felületein is publikált.


A videón Kozso arcán kívül többször is látható a Nagyboldogasszony katolikus templom és a tér havas körvonalai: a véletlen ráadásul úgy hozta, hogy egyik munkatársunk éppen ekkor volt a főtéren és készített fényképeket a havas galériánkhoz, így további információkhoz jutottunk a nagy eseménnyel kapcsolatban. Így tudtuk meg, hogy az Ámokfutó több videót is felvett, többféle dallam is elhangzott, azt viszont, hogy mi alapján választotta a végleges verziót, nem tudjuk.


"Hull a hó, imádom!" - mondta Kozso a videóban, amit közel 300 ezren láttak már.

Munkatársunk szerint a tér oldalában a posta előtt várakozó járókelők döbbenten álltak meg, többen viszont - amikor látták, hogy a szamuráj énekel - intettek és mosolyogva továbbmentek.


A videó gyorsan felkapott lett, így most a magyar YouTube klasszikus hőskorának sztárja, Dancsó Péter legújabb tartalmába is bekerült. Kozso ráadásul kitüntetett helyet foglal el: a jellemzően Forstner Csenge amerikai barátnőjével foglalkozó összeállítás teljes végefőcímében Kozso énekel, így került tehát be a magyar online nyilvánosság egyik legfelkapottabb felületére a sződligeti katolikus templom.


Tanulság? Nincs.

Comments


bottom of page