top of page

Így telt a Sződligetiek.hu első hónapja - köszönet a bizalomért!

Egy hónapja működik Sződliget első online közösségi híroldala, az évforduló kapcsán beszámolunk az első visszajelzésekről.Több mint egy hónapja már, hogy elindult a Sződligetiek.hu, az első sződligeti közösségi híroldal. December elsejétől folyamatos és rendszeres tartalomszolgáltatással működik portálunk és ennek eredményeképp máris biztató eredményekről tudunk beszámolni olvasóinknak.


Az elmúlt egy hónap alatt, amelybe a karácsonyi ünnepek miatti szünet is beleesett, oldalunkon 37 önálló tartalmunk jelent meg.

Csak hogy felvillantsuk, mikkel is foglalkoztunk: beszélgettünk Gönczöl Laura sződligeti fiatal sportolóval, Fónagy Istvánnal, a Váci Vendégvárók Egyesülete elnökével, nagyinterjút készítettünk a Korsók Háza-alapító Szemere-házaspárral, beszámoltunk számos közösségi eseményről, fotógalériákkal jelentkeztünk a havas Sződligetről és az áradó Dunáról, olvasói galériákat is közzétettünk. Áttekintettük a történelmi árvizeket, elindult Jó helyek című helytörténeti cikksorozatunk és a ReceptTúra, ahol kipróbált recepteket osztunk meg olvasóinkkal. Beszélgettünk Balkovics Márti és Tornay Gábor mesekönyvéről, Janicsák Veca karácsonyi szokásairól és az ünnepekre való felkészülésről is.


Oldalunkon ezalatt közel 10.000 oldalletöltést regisztráltunk, a Facebookon posztjaink több mint 20.000 emberhez jutottak el és átléptük a 300 követőt, kevesebb mint 1 hónap működést követően. Oldalunkon folyamatosan nő tagjaink száma, most már közel 50 fő regisztrált és része az oldal belső közösségének. Arról, hogy milyen előnyökkel jár az oldaltagság, itt olvashatsz.


Ezúton is szeretnénk megköszönni olvasóink bizalmát, reméljük, azt a továbbiakban is meg fogjuk tudni szolgálni. Az újévben számos új tartalommal, cikksorozattal készülünk többek között olvasóink visszajelzéseinek eleget téve is, kérjük, tartsatok velünk a továbbiakban is!

A Sződligetiek.hu szerkesztői csapata 
Ilyen beszámolókat rendszeresen közzéteszünk, hogy megmutathassuk, mire használjuk erőforrásainkat. Ha támogatnál minket, Patreon-felületünkön megteheted egyszeri vagy rendszeres adománnyal is.
 

Kiemelt kép: Sződligetiek.hu-grafika


0 hozzászólás

Komentarze


bottom of page