top of page

Újabb holttestet találtak a vízben Vác és Sződliget között

Még 4 személyt keresnek eltűntként a verőcei baleset kapcsán, de nagy eséllyel túlélők már nem fognak előkerülni."Ma visszaadta a Duna a verőcei hajóbaleset egyik eltűnt áldozatának a testét. Még négy embert keresünk. Természetesen, amíg eltűnt emberek után kutatunk, mindig van egy utolsó reménysugár, de a tragédia óta eltelt idő miatt bár nem mondjuk ki, tudjuk, hogy jelenleg azért küzdünk, hogy az áldozatok testét visszakaphassák családtagjaik." - olvasható a Budapesti Rendőr-főkapitányság közösségi médiában tett bejegyzésében, melyhez hozzáteszik, a rendőrség munkatársai folyamatosan kutatják a folyó környezetét.


"2024. május 22-én délután, Vác és Sződliget között, a Duna 1675,8 folyamkilométerénél találtak rá egy férfi holttestére. A helyszínen a BRFK helyszínelői szemlét tartottak, majd azonosították az elhunytat. Kollégáink megállapították, hogy a 19 éves férfi a hajóbaleset egyik áldozata."

- olvasható a posztban.


"Nyugodj békében Márton! A budapesti rendőrök nevében őszinte részvétünket szeretnénk átadni a családnak!" - zárul a bejegyzés.


A verőcei hajóbaleset legfrissebb híreit itt gyűjtöttük össze, itt pedig a kezdeti információkról adtunk hírt.

0 hozzászólás

Comments


bottom of page