top of page

A váci motoros fesztivál nyomán motoros csapatot szervezhetnek Sződligeten

A helyi Facebookon kezdett el szerveződni a kétkerekű-közösség."Sződligeti motorosok jelentkezését várjuk, tegnap a váci motoros találkozón találtuk ki, hogy összejöhetnénk, alakíthatnánk egy csoportot"

- írta egy sződligeti csoporttag a helyi Facebook-csoportban a hétvégi motoros találkozó kapcsán. A bejegyzésre hamar sokan reagáltak, így elképzelhető, hogy sződligeti motoros közösség indulhat majd a jövőben.


"A Dunakanyar Motoros Találkozó és Családi Napok nem csak a motoros közösség tagjai számára kínál felejthetetlen élményeket, hanem minden kíváncsi látogatónak, aki szereti a jó társaságot, a szórakoztató programokat és a gyönyörű tájakat. A Dunakanyar legnagyobb és legcsaládiasabb mocis találkozója három napon át változatos, ingyenes programokat kínál minden korosztály számára." - írták a szervezők az idei, már 12. rendezvény előtt, amely most is nagy sikerrel zárult.


A programok során több ezren vettek részt a nagykoncerteken, de kisebb programok is voltak. Az egyik legautentikusabb programelem a motoros felvonulás, amelyre idén is rengetegen voltak kíváncsiak.

Kiemelt kép: Csodálatos Magyarország
0 hozzászólás

Commentaires


bottom of page