top of page

Bejelentést tett a Korsók Háza, jótékonyságra fel!

Nagyinterjúnkban jelentette be a gyűjteményt alapító házaspár, hogy adventi akcióba kezdenek.

"Egy konkrét bejelentést szeretnénk tenni: tudjuk, hogy néha gondot jelent, mit is ajándékozzunk karácsonyra. Ezért azt találtuk ki, hogy szervezünk egy korsó-értékesítési akciót, amivel kapcsolatban megkerestük a ZöldLigetet.


Össze szerettük volna kapcsolni ezt a projektet az adventtel, a szeretettel, így a ZöldLiget javaslata alapján a korsóvásárból befolyt összeg 20%-át a sződligeti Polgárőrség számára ajánljuk fel."

- ezt a bejelentést tette a tegnapi exkluzív nagyinterjúban Szemere István, a Korsók Háza egyik alapítója.


Szemere Zsuzsa, az alapító-házaspár másik tagja kitért a korsókra is, amelyeket értékesítenek:


"Nagyon fontos, hogy nem a múzeumi darabokat áruljuk, hanem a saját webáruházunk termékeit, ahol új söröskorsókat értékesítünk. Szó sem lehet arról, hogy a Korsók Házában kiállított darabokat eladjuk, de Magyarországon egyedüliként mi forgalmazunk márkás német import söröskorsókat. Nem bóvli, nem piaci darabok, valóban értékes és szép ajándékok karácsony közeledtével azoknak, akiknek nincs ötletünk. A korsóval nem lehet melléfogni."


A korsóvásár részletei a napokban hirdetésekben fognak megjelenni a közösségi médiában, amelyekről itt is beszámolunk majd. A befolyt összegen felül a ZöldLiget saját maga is jótékonysági adománygyűjtő akcióba kezd, amelynek teljes befolyt összegét a korsóvásárból befolytak mellett ajánlják fel a sződligeti Polgárőrségnek.

A teljes nagyinterjút itt lehet visszaolvasni.

Commenti


bottom of page