top of page

Elindult az Ezerarcú Sződliget forgatása - képek a film készítéséről!

Először készül ilyen nagyszabású film Sződliget történetéről, képválogatás a forgatásokról.A hétvégén megkezdődött az Ezerarcú Sződliget című, Sződliget történelmével és természetvilágával, jelenkorával is foglalkozó helyi dokumentumfilm és kisfilmsorozat rögzítése.


A ZöldLiget Produkció szupervíziójában készülő film első forgatási napját a Nagyboldogasszony katolikus templomban tartották, ahol több interjú is rögzítésre került, valamint vágóképek is készültek.


Vasárnap már egészen más helyszínen, szinte teljes sötétségben zajlott a forgatás, ugyanis a sorozat főcímének anyagait vették fel. Az intró létrejöttéhez egészen ritka technikai eszközöket is használtak:


többek között egy úgynevezett probe-lencsét, amely, mint egy mikroszkóp, szuperközeli felvételek megalkotását teszi lehetővé.

Az Ezerarcú Sződliget hivatalos Facebook-oldalán is beszámolt a forgatásokról és érdekesebbnél érdekesebb képeket osztottak meg a munkafolyamatokról. A produkció következő forgatási napjai a munkahét végén lesznek, a filmsorozat megjelenésének részleteivel kapcsolatban pedig hamarosan érkeznek az első konkrétabb hírek.Az Ezerarcú Sződliget exkluzív streamingpartnere a Sződligetiek.hu.


0 hozzászólás

Comments


bottom of page