top of page

Felsőgödön újranyitják a postát

Kammerer Zoltán jelentette be a hírt, a poszt szerint nagyon sokan várták ezt a bejelentést.Jó hírrel indul az év, amit már többször említettem, végre valóság lett; eldőlt, hogy városunk tulajdonába kerül a felsőgödi posta épülete, így a hivatal hamarosan újra üzemelni fog! - írta Facebook-bejegyzésében Kammerer Zoltán gödi polgármester. A városvezető sorai szerint a korábbi hónapokban rengeteg jelzést kapott, mennyi nehézséget okoz a felsőgödieknek a posta hiánya, ezért szerepelt terveik között a korábban bezárt ügyintézési pont újranyitása.


A bejegyzés szerint a Magyar Posta Zrt. támogatásával olcsóbban veheti meg a város az épületet és partneri szerződést is kötnek, amelynek megkötése után tavasszal várhatú a posta újranyitása.

A felsőgödi postát 2022 őszén, a Magyar Posta országos energiatakarékossági rendelkezései nyomán zárták be, ahogy sok más településen is hasonló történt, ahol több posta is működik. Az elmúlt időszakban több környéki településen is újranyitottak ezekből az épületekből, általában hasonló metódussal.


Kiemelt kép: Facebook

0 hozzászólás

Comments


bottom of page