top of page

Hurrá, megújult a Sződligetiek.hu!

Oldalunkon több változás is történt, itt szedtük össze ezeket.A Sződligetiek.hu híreit egyre többen olvassátok, amiért nem győzünk eléggé hálásak lenni. Az olvasói visszajelzések alapján a felhasználói élmény további javítása és az oldal letisztult, átlátható jellegének megőrzése érdekében ezért most egy csomagban több, régebben tervezett frissítést tudtunk bevezetni, amiről természetesen most is kikérjük az olvasók véleményét: cikkünk alján lehet szavazni a tetszés-nemtetsztésről.


De mi változott?

Pontokba szedtük, mi változott:


  • Új logót kapott a Sződligetiek.hu. A korábbi, lendületlenül tördelt grafika helyett az ott szereplő színárnyalatok megőrzésével most egy letisztultabb, érthetőbb logó készült el, nagy örömünkre.

  • Javult a telefonos felhasználói élmény. A főmenű és a Hírek menüpont struktúrájának frissítésével most könnyebben lehet a cikkek között navigálni és egyszerűbb, világosabb az interfész.

  • Kék header gépen is. Aki telefonról olvasott minket, eddig is kék menüsávval találkozhatott: ez a stílus köszön vissza mostantól az összes felhasználói felületen, így gépen is - a menüsávot ezen kívül apróbb mértékben szintén alakítottuk.

  • Hibajavítások. Elütéseket, hibás linkeket és nem bevált elemeket cseréltünk le, távolítottunk el az oldalról.


Az új megoldások vasárnap késő délutántól láthatóak, de a következő napokban apróbb módosítások még történhetnek, ugyanis minden ilyen átállásnak megvannak a saját gyerekbetegségei. Célunk az, hogy a Sződligetiek.hu, az egyetlen helyi, mindenfajta hatalomtól független hírportál még elérhetőbben, még minőségibb módon tudjon működni, ezért hamarosan újabb ciksorozatokat is bejelentünk - de elindul a VOKS24 is, ahol minden, a helyi önkormányzati választáshoz kapcsolódó hírt publikálunk.


Miután nincsenek erőforrásaink, se befolyásos támogatóink, tyúklépésben haladunk, de mégis együtt - olvasóinknak ezúton is köszönjük a havi többezres olvasottságot, továbbra is nálunk nyithattok a civil világra.


Tartsatok velünk a továbbiakban is! És, jöjjön a szavazás!


Hogy tetszik a frissült oldal?

  • Szuper, ideje is volt! :)

  • Még nem tudok nyilatkozni róla

  • Nem tetszik, vissza a korábbit!


0 hozzászólás

コメント


bottom of page