top of page

Itt vannak a részletek a mai Litkai Gergely estről

Esőhelyszín és más részletek: összeszedtük.Amint arról mi is beszámoltunk, május 31-én, azaz ma este 19 órától Litkai Gergely humorista stand-up estje érkezik Sződligetre. Az eseményt a ZöldLiget szervezi és eredetileg a Szabadság térre van meghirdetve, azonban a meteorológiai előrejelzések alapján lehetséges, hogy esőhelyszínen kell majd megtartani. Rossz idő esetén a sződligeti Gárdonyi Géza Általános Iskola tornatermében kerül megtartásra a program - fontos, hogy ebben az esetben a kísérőprogramok is az iskolához mennek át, így a gyerekfoglalkozás és a Virágos Sződliget program virágosztása is.


A rendezvény ingyenesen látogatható, tudtuk meg a szervezőktől, és várhatóan 1 óra hosszúságú lesz. Jövő hét pénteken is lesz esti program: az Ezerarcú Sződliget egész estés dokumentumfilmjének premierjére fog sor kerülni, várhatóan a főtéren.


A ma esti program végleges helyszínével kapcsolatos döntést a szervezők koradélutánra ígérik. Tóth István elnök elmondása szerint "felelősen kell meghozni ezt a döntést, mert sok vendéget várunk és az időjárás jelenthet veszélyt, de közben azt sem szeretnénk, ha verőfényes napsütésben kellene a tornaterembe szorulnunk". A legfrissebb híreket a ZöldLiget Facebook-oldalán és a program Facebook-eseményénél lehet majd megtekinteni.

0 hozzászólás

Comments


bottom of page