top of page

Két EB-mérkőzést is óriáskivetítőn lehet követni Sződligeten

A ZöldLiget és a Sződligeti Civilek szervezi a rendezvényeket, amikhez kísérőprogramok is társulnak.


Nem ér véget az elmúlt hetek programkavalkádja: ismét civil szervezésben valósulnak meg rendezvények Sződligeten. A tavaly szeptemberi két alkalom után ugyanis ismét két futballmérkőzést követhetünk majd együtt a sződligeti főtéren. A mai napon kezdődő magyar európai bajnoki szereplés első meccsén ugyan még nem, de a második, németek elleni, és a harmadik, skótokkal szemben megvívott csatán már együtt szurkolhatjuk ki a győzelmet.


A mérkőzésekre június 19-én, szerdán 18 órától és június 22-én, vasárnap 21 órától fog sor kerülni, de nem csak kivetítő lesz a helyszínen.

Szerdán 17:30-tól rendezik meg az I. Sződligeti Dekázóversenyt, amiben három korcsoportban lehet kupát és sportszert nyerni. De lesz fröccsözés és pulled-pork szendvics is. A téren a szervezők természetesen minél több magyar zászlót és szurkolói kelléket várnak, hogy igazi EB-hangulat lehessen.


A helyszínen sörpadokról lehet majd követni a teljes mérkőzést, amit zenés hangolóműsor is megelőz majd.

A korai kezdés miatt pedig gyermeksátor is lesz a helyszínen, hogy a legkisebbek is el tudják foglalni magukat.


Hasonló programokkal készülnek jövő vasárnapra is: a 21 órakor kezdődő mérkőzés a csoportkör utolsó meccse lesz, így mindenképp parázs lesz a hangulat: ekkorra egy most még meglepetés-programra invitálják az embereket, amire 20:45-kor fog sor kerülni. Ezzel kapcsolatban részleteket a hét közepére ígérnek a szervezők.


Tavaly szeptemberben nagy sikerrel tartott szurkolói zónát a téren a ZöldLiget, az akkori két mérkőzésen több száz érdeklődő jött ki a főtérre, így most is sok érdeklődőre számítanak. A belépés természetesen most is ingyenes, de a programváltoztatás jogát fenntartják a szervezők a változékony időjárás miatt is.


Borítóképünkön: a tavalyi szurkolói zóna - Fotó: Facebook/ZöldLiget

Comments


bottom of page