top of page

Ma este mutatják be az Ezerarcú Sződliget-filmet, itt a program

Így néz ki a premierest programja, amit a főtéren tartanak.Ma 20 órakor kezdődik az a kötetlen premierrendezvény, aminek keretei között bemutatják az Ezerarcú Sződliget egész estés dokumentumfilmet. A több mint másfél órás film részleteit a Sződligetiek.hu-n is láthattátok az elmúlt hetekben, és most is visszanézhetőek, ma este 21 órától pedig az utolsó kis rész is elérhető. A film ezen részek alapján épül fel, azonban több változtatást is eszközöltek a készítők.


Az est programja az alábbiak szerint alakul a főtéren:

20 órakor kezdődik a program, aminek első részében a készítők fognak mesélni a film hátteréről, majd egy egyszeri kvízre is sor fog kerülni, amin különféle sportszereket lehet nyerni. A téren gyerkőcök elhelyezésére is lesz lehetőség a szervezők szerint, bár az esti kezdés azért ezt limitálhatja. A film 21 órakor indul, azt 20 perces technikai szünet előzi majd meg. A film alatt a szervezők a téren fröccsel, almafröccsel és ropogtatnivaló nasikkal várják a vendégeket, hogy igazi mozihangulat lehessen.


A dokumentumfilm várhatóan fél 11 körül ér majd véget a téren. Az Ezerarcú Sződliget az első helytörténeti dokumentumfilm, amely valaha Sződligetről készült, így a rendezvény valóban egyszerinek ígérkezik.

1 hozzászólás

1 Comment


Ott voltunk! Csodálatos élményben volt részünk. Ennyi egymást tisztelő, megkockáztatóm elfogadó emberrel egy helyen még nem találkoztam. Köszönöm fiúk!!!!!!


Like
bottom of page