top of page

Radnóti Miklós sződligeti sorával kezdődik az Ezerarcú Sződliget második epizódja ma este

20 órától lesz elérhető a helytörténeti sorozat új része, csak a Sződligetiek.hu felületén!Az első rész sikeres bemutatója után újabb izgalmas témákra számíthatunk az Ezerarcú Sződliget második epizódjában, amely ma, azaz pénteken este 20 órától válik elérhetővé a Sződligetiek.hu erre a célra fejlesztett felületén, amit ide kattintva lehet elérni.


Az első részben megkezdett időutazás folytatása keretében a rész elsősorban a második világháború időszakára fókuszál majd, de szó lesz Sződliget hivatalos megalakulásáról is. Az epizódban ismét több nyilatkozó szólal meg, betekinthetünk a Sződligeti Gárdonyi Géza Általános Iskola pincéjébe és eredeti, 1944-ben készített archív videókat is láthatunk Sződligetről. A történetmesélést ismét Körösi András narrációja segíti, de ugyanúgy izgalmas zenei és képi bejátszók is lesznek - tudtuk meg a film alkotóitól.


Öveket becsatolni, ma este 20 órától elérhető az Ezerarcú Sződliget második része!

Kiemelt kép: cserkészek vonulnak fel a sződligeti országzászló előtt | Fotó: Mihalik Bernadett, Papp István/Sződliget Anno


1 hozzászólás

1 Comment


Szujó Zoltánnak az övek becsatolására vonatkozó örökbecsű felhívását megfogadva,felkészültünk a rajtra és nagy figyelemmel néztük a második részt. Sok olyan dolgot tudtunk meg, amiről eddig nem is hallottunk. Köszönet érte. Amit javítani javaslok, azt telefonon elmondtam. Várjuk a következő részt!!!!!

Like
bottom of page