top of page

Tavaszi mulatságot rendeznek a hétvégén Sződligeten

Autentikus, fiatalokból álló zenekar lép fel, táncoktatás és gyerekprogram is, nem érdemes kihagyni.Első alkalommal rendeznek Tavaszi Mulatságot Sződligeten, a csángó és moldvai zenékkel és táncokkal fűszerezett estén több kísérőprogramra is sor fog kerülni - derül ki a ZöldLiget bejegyzéséből.


"Csángó és moldvai táncok batyusbállal, tánctanítással és gyermek kísérőprogramokkal a sződligeti Gárdonyi Géza Általános Iskola tornatermében! Köszöntsük együtt a tavaszt!"

- írják a bejegyzésben.


A zenét "a hihetetlenül fiatal és lendületes Moldovica zenekar" szolgáltatja a bejegyzés szerint. Mint írják, "a váci fiatalokból összeállt formáció igazi népi hangszerekkel hoz létre autentikus zenei élményt, amit nem érdemes kihagyni!"


A hagyományosabb hangszerek, int a furulya, hegedű és dob, olyan ritkábban hallható eszközöket is hallani lehet majd, mint a cimbalom, a kaval vagy a koboz, ráadásul kísérőprogramok is szerepelnek a tervek között.


"Ahol zene van, ott táncnak is lennie kell... Ebben Czinóber Klára tánctanár lesz a segítségünkre! A zenei program mellett gyerekeknek kísérőprogramot és kézműves foglalkozást is szervezünk, illetve batyusbál is lesz - ehhez minden felajánlást örömmel fogadunk a helyszínen!"

A Tavasz Mulatság ingyenesen lesz látogatható, március 16-án szombaton este 18 órától várják az érdeklődőket a Gárdonyi Géza Általános Iskola tornatermében. Regisztráció sem kell a programra.

0 hozzászólás

Kommentarer


bottom of page