top of page

A Sződligeti Civilek elítélik a névtelen leveleket és átfirkált szórólapokat

A napokban több csapattagjuk is kapott kéretlen, de névtelen levelet, ráadásul már magánembereket is zaklatnak - írják közleményükben.



"A napokban csapatunkhoz újabb levelek, fenyegető hangnemű, rosszindulatú írások érkeztek névtelen feladótól. Ez mára a pártoskodás következményeként sajnos nem váratlan esemény. Azonban hírül kaptuk, hogy olyan sződligetiekhez is átfirkált szórólapokat dobtak be, akikről feltételezik, hogy minket támogatnak, ez pedig több a soknál. "


- olvasható a Sződligeti Civilek Facebook-oldalán megjelent közleményben, amelyben a csapat elhatárolódik minden hasonló cselekménytől. "Senki nem köteles saját lakóhelyén eltűrni, hogy fenyegetik, zsarolják."  - olvasható, amellyel egy a minap egy helyi csoportban megjelent bejegyzésre is utalhattak. Ott egy sződligeti lakos arról írt fotókat is mellékelve, hogy amiatt, hogy nyugdíjas édesanyja pénzért a Civilek szórólapjait kézbesítette, most névtelen szerző(k) egy átfirkált lapot dobtak postaládájukba. "Hazug, csaló banda!! (...) Maga bedőlt nekik?!" - olvasható a lapra firkálva.


"Azok, akik így próbálnak megfélemlíteni bennünket, a lehető legrosszabb módszerhez nyúltak, mert mi pontosan ez ellen küzdünk: soha többé ne legyen pártokra szakítva, szekértáborokra osztva ez a község! Pártoskodás helyett eljött az összefogás, vádaskodás helyett pedig a valódi megoldások ideje! Mi eddig is és ezután is ezért fogunk dolgozni."

- zárul a Civilek közleménye. A választási kampányidőszak kezdetével a sződligeti események is felgyorsulni látszanak, amíg a polgármester minden nap újabb fejlesztéseket jelent be, a Sződligeti Civilek szombaton kampánynyitó rendezvényt tart a Korzó Bisztróban, ahol programjuk részletes bemutatását is ígérik. Minden fontos hírről mi is beszámolunk.


Kiemelt kép: Facebook


bottom of page