top of page

Ilyen se volt még: szombaton programbemutató "Jövőestet" tart Somogyi és a Sződligeti Civilek

A Korzó Bisztróban tartják a kampánynyitó- és programbemutató rendezvényt, írják.



"Sokan kérdezik, hogy mik a terveink a helyi kultúra, a vállalkozói élet, a közösségszervezés és más területek vonatkozásában. Az elmúlt hónapok során folyamatosan bővülő szakmai csapatunkkal ezeket a kérdéseket is áttekintettük - a jó hír, hogy rengeteg kész tervünk van, mert legtöbbünk évek, ha nem évtizedek óta szervezi a közösségi életet."

- írta Dr. Somogyi István, a Sződligeti Civilek polgármesterjelöltje szerda reggel a Facebookon. A polgármesterjelölt hozzátette, sok tervük megvalósulásához nem is lenne szükség plusz forrásokra, csak eltérő szemléletre, "ahol a képviselők dolgoznak, nem csak bólogatnak."





A poszt része annak a napok óta tartó kampánynak, amely során a Sződligeti Civilek jelöltjei a szombaton, április 27-én megrendezésre kerülő kampánynyitójukat hirdetik. Bárkit kérdeztünk, nem tudott a közelmúlt önkormányzati választásai kampányairól hasonló eseményt említeni, úgy tűnik tehát, hogy ismét egy új műfaj honosodik meg Sződligeten. A Korzó Bisztróba meghirdetett eseményen megismerhetjük a Sződligeti Civilek programját és részletes terveit kötetlen keretek között - legalábbis ez olvasható a program Facebook-eseményénél.


A programban szerepel Dr. Somogyi István polgármesterjelölt beszéde, a Sződligeti Civilek képviselő-jelöltjeinek előadásai, prezentációi és a közös kampányfilm bemutatása is, ezen kívül fogadással és további kísérőprogramokkal is készülnek.


"Ismerje meg programunk részleteit és vegyen részt a Sződliget jövőjéről szóló diskurzusban, találkozzunk!"

- olvasható a hirdetés szövegében. Somogyiék kampánya eddig is tartogatott modernnek nevezhető kampányeszközöket: a korábbi gyakorlattól eltérően idén minden képviselőjelölt saját Facebook-oldalt kapott, a tegnapi napon pedig kampányweboldalukat is elindították, ahol még a programhoz is lehet javaslatokat tenni. Somogyival készült nagyinterjúnkat itt, a Sződligeti Civilek képviselői nevezettjeit bemutató írásunkat itt lehet elolvasni.



 
Ez az írásunk a VOK24, a helyi önkormányzati választási rovatunk keretében jelent meg. Minden induló félnek biztosítjuk a megszólalási lehetőséget, ügyelünk az arányos megjelenítésre. Kövesd nálunk a választás legfontosabb híreit!
 


bottom of page