top of page

Most érkezett: váratlan tűzeset történt a Next Level Fitnessben, nincsenek sérültek

A fitneszklub oldalán megosztott információk szerint szerencsére nem történt személyi sérülés.Váratlan hírek érkeztek pénteken este: egyelőre ismeretlen okból váratlan tűzeset lépett fel ma a Next Level Fitnessben. A sződligeti konditerem oldalán közzétett információk szerint


a tüzet a váci tűzoltók eloltották, senki nem sérült meg, a károkat most mérik fel.

A Next Level a környék egyik legfelkapottabb és legfelszereltebb termének számít, pont nemrégiben bővült és újult meg a gépparkja, így sokakat döbbenthet meg a hír. Részletekért megkerestük a Next Levelt is, amint válaszolnak, frissítjük a cikket. Mindazonáltal optimistán zárul a híradásuk: "Hamarosan együtt edzünk!"


Frissítés 22:49: a fitneszklub megkeresésünkre szinte azonnal reagált. Mint írták, pénteken este 7 körül kisebb tűz volt egy a Next Level Fitness edzőteremmel szomszédos helyiségben.


"Hála a váci tűzoltók gyors reagálásnak, a tűz nem terjedt át az edzőteremre, a kisteremben keletkezett csak kisebb kár. Bár a teremben voltak vendégek, mindenkinek sikerült időben elhagynia a területet, személyi sérülés nem történt. Jelenleg szellőztetjük az edzőtermet, holnap pedig megkezdjük a helyreállítást. Reményeink szerint hétfő reggel, a szokásos nyitvatartási rendben, reggel 6 órától várjuk vendégeinket, és minden jelenleg érvényes bérletet 3 nappal meghosszabbítunk." - írták kérdéseinkre.


Frissítés 23:09: közben a váci Önkéntes Tűzoltó Egyesület is megosztott némi információt, így azt is, hogy a hivatásosok mellett önkéntesek is érkeztek a helyszínre, valószínűleg erre a benzinkút közelsége miatt lehetett szükség. A tűzoltók egy fotót is megosztottak a helyszínről:
 
A legfontosabb környékbeli hírek, aktuálisan, korrekten. Olvass minket továbbra is!
 

3 hozzászólás

3 Comments


Meglepödtem, a péntek este izgalmasra sikeredett... Csak óvatosan a kútnál, ha baj lesz, azt hallani fogjuk mi is :))

Like
korosi
korosi
Jan 12
Replying to

Végig kézbe volt tartva a dolog, meg biztos nem az ő hibájuk volt, arra sok a rossz raktárépület emlékeim szerint,.

Like

korosi
korosi
Jan 12

Köszönet a tűzoltóknak!!

Like
bottom of page