top of page

Továbbra sem tudni, kik Juhász Béla jelöltjei

Frissítve: máj. 4.

Több mint egy hete írtunk a polgármester lehetséges jelöltjeiről, de nyilvánosan továbbra sem jelentette be az indulókat. 
Polarizált az ország. Minden eddiginél fontosabb, hogy lehetőség legyen megismerni azokat a jelölteket, akikre otthonunk jövőjét bízni szeretnénk, ezért a VOKS24 keretében minden csapatot bemutatunk.
 

Alig több mint egy hónappal a választások előtt még mindig nem tudni, kiket indít valójában képviselőjelöltnek Juhász Béla. A polgármester egy bő két hete publikált videójában azt írta, "hamarosan" érkezik a jelöltek bemutatásával, azonban ez még mindig nem történt meg és fontos határidő érkezik el pénteken.


Május 3 ugyanis az utolsó nap, amikor még le lehet adni az önkormányzati választási induláshoz szükséges jelöléseket, aki ma lemarad, az kimarad a voksolásból. A valasztas.hu adatai szerint a Tiszta Forrás jelöltjeit már bejelentették, de még nem szerepeltek sehol nyilvánosan és még egy fotót, de nevet sem lehet tudni róluk az online térben - mi írtuk meg, amint lehetett, hogy kik lehetnek mégis a jelöltek, de azóta sem tudunk többet róluk: ezt az írásunkat itt lehet elolvasni.


A Tiszta Forrás eközben Aszódon is indít jelölteket: arról, hogy az aszódiak mit fognak gondolni a sződligeti templomtornyot ábrázoló szimbólumról a szavazólapon, csak sejtésünk lehet, de ezek szerint a Tiszta Forrás már túllépett a kizárólag sződligeti választásokon történő részvételen.


Kérdést küldtünk a Sződligeti Civileknek, a Tiszta Forrás kihívóinak arról, hogy ők hogyan állnak a hivatalos bejelentéssel, válaszukban azt írták: "Jelöltjeink a szükséges ajánlások többszörösét gyűjtötték, azonban nem tesszük versennyé az ajánlásgyűjtést - a törvényes határidő keretei között adjuk le az íveket és folytatjuk a kampányt, hogy együtt építhessük otthonunkat a sződligetiekkel."


A Sződligeti Civilek jelöltjei már egy hónapja nyilvánosak, róluk készült bemutató cikkünket itt lehet elolvasni.

1 Comment


Őszintén! Annyira érdekelnek, hogy kik a jelöltjei? Engem egyáltalán nem!

Like
bottom of page