top of page

Április 19-én este érkezik az Ezerarcú Sződliget első epizódja

A sorozat részeit 8 héten át csak nálunk, a Sződligetiek.hu felületén lehet követni.




Kedden közleményt adott ki az Ezerarcú Sződliget dokumentumfilm csapata: a szerkesztőségünkhöz is eljuttatott anyagban azt írják:


"Több hónapos előkészítés és gyártási időszak után április 19-én 19:50-től elérhető lesz az Ezerarcú Sződliget első epizódja a Sződligetiek.hu online felületén. A 8 héten át, minden pénteken érkező epizódokat teljesen ingyenesen lehet majd elérni, regisztráció sem lesz szükséges.

Az Ezerarcú Sződliget epizódjaiban számos a helyi közéletben ismert, elismert személy megszólal: a teljesség igénye nélkül nyilatkozott Volentics Gyula helytörténeti kutató; Mihalik Bernadett, a Mesélj nekem Sződligetről! című kiadvány társszerzője; Horváth Tibor madarász, természetvédő; Szemer István és Zsuzsa, a Korsók Háza alapítói; Puskás István mozdonyvezető; Somogyi István, a Sződligeti Sporthorgász Egyesület titkára és például Molnár Blanka, a Sződligeti Parkszínpad csapatának tagja. Az interjúk mellett drónképek, szuperközeli felvételek, archív anyagok és még szuperlassított képek is megjelennek az epizódokban, hogy ezek által is élvezetesebb és befogadhatóbb legyen a részek tartalma."


A sorozat készüléséről mi is beszámoltunk, a 8 részes széria legújabb előzetesét itt lehet megtekinteni.

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page