top of page

A kérdés csak az, miért nem volt korábban ilyen humorest Sződligeten

Litkai Gergely sződligeti fellépése a szeszélyes időjárás ellenére is zavartalanul tudott lemenni a sződligeti főtéren pénteken este."Miért nem gondoltam korábban erre?" Talán ismerős lehet ez az érzés az olvasónak is, mondjuk, ha a napszemüveg fél órás keresése után a fején bukkan rá az addigra elátkozott használati tárgyra.


Nagyjából hasonló érzéssel távozhattak a szervezők is, ugyanis pénteken este kiderült, hogy a humor és Sződliget nagyon is összetartoznak. Ahogy arról tegnap mi is írtunk, egészen délutánig nem volt biztos a rendezvény helyszíne, azonban a szervezők többször is tájékoztatást kértek az OMSZ-től és ennek fényében bíztak az idő jobbra fordulásában - mondta el a helyszínen Ókovács Benedek programszervező. A ZöldLiget önkéntesei már késő délután elkezdték a tér berendezését, ráadásul 6 órától a Virágos Sződliget program virágcsomagjait is kiosztották.


Hét óra körül már egészen sokan összegyűltek a téren, a székek megtelte után több mint egy tucat padra is szükség volt, hogy a leülni szándékozóknak jusson hely - pár perces késés után lépett a színpadra Litkai Gergely, az est fénypontja.


A humorestet nem lenne könnyű jellemezni, az előadóról viszont lehet talán írni: a


közönséggel az első perctől fogva összhangban mozgó, sokrétű stand up comedy estnek lehettünk szemtanúi, a hangulat az előadás végére már-már baráti, családias volt.

A közönség hangos tapssal és sok-sok nevetéssel díjazta a produkciót, ami után a téren felállított fröccspultban lehetett felfrissülni. A tömeg laza beszélgetése csak kilenc óra körülre oszlott el.


A szervezők felhívták a figyelmet, hogy a következő pénteken is lesz program a főtéren: az Ezerarcú Sződliget egész estés filmjét mutatják be június 7-én 20 órától a készítők és meghívottak jelenlétében.


Kiemelt kép: ZöldLiget/Sződligetiek.hu fotóbank

0 hozzászólás

コメント


bottom of page