top of page

A közösségi ház kitiltja a "notórius el nem jövőket" a rendezvényekről

Érdemes vigyázni, mert az elfelejtett megjelenés szankciókat von maga után - a kevés hely miatt szükséges az intézkedés.Erős poszt jelent meg kedden délután a Sződligeti Közösségi Ház oldalán az addigra már újraindult Facebookon. A közlemény szerint a regisztrálók 10%-a nem jelenik meg a programokon, amivel más emberektől veszik el a helyet.


"EZÉRT ELVÁRJUK, hogy akik nem tud eljönni az jelezzen vissza, hogy más ember élni tudjon a lehetőséggel."

- fogalmazott csekély számú elütéssel és itt-ott a nyomatékosítás kedvéért CAPS LOCK igénybevételével a poszt szerzője. A meg nem jelenő lakosok pedig mostantól nem ússzák meg egy ejnye-bejnyével:


"A notórius el nem jövőket a legutóbbi rendezvénytől összesítjük és nem fogadjuk el a jövőben a regisztrációját."

- zárul egy másik félig egyeztetett mondattal a poszt.


A Sződligeti Közösségi Ház az az épület, amely több mint másfél évtizede a helyi közösségi életet összefogó térként szolgál. Az épületben nagyjából 30 fő fér el, így valóban szűkös a hely - erre több alkalommal is felhívták már a figyelmet helyi civilek, amit az önkormányzat elutasított. A közösségi házban egyébként hosszú kimaradás után néhány hónapja újra zajlanak rendezvények, bár olvasói információk szerint ezek közül többet ugyanazok a szervezők a környező településeken is megturnéztattak, így lehetőség nyílhat az egy helyről kitiltottaknak máshol bepótolni a programot.


A poszt kapcsán kérdéseket küldtünk a közösségi ház vezetői részére, ha választ kapunk, frissítjük a cikket.


Kiemelt kép: Sződligeti Közösségi ház/Facebook0 hozzászólás

Σχόλια


bottom of page