top of page

Litkai Gergely országos ismertségű humorista érkezik Sződligetre

A Dumaszínház alapítóját a ZöldLiget hívta meg, a főtéren fog estet tartani.



Nagy bejelentéssel érkezett a ZöldLiget - Baráti Kör Sződligetért Egyesület vasárnap: az egyesület bejelentése alapján május 31-én, pénteken este 7 órától Litkai Gergely humorista, a Dumaszínház alapítója érkezik Sződligetre és tart stand-up comedy estet a főtéren. A program ráadásul ingyenesen látogatható - nem is csoda, hogy fél nap alatt már nagyon sokan jelezték részvételi szándékukat a program Facebook-eseményénél.


Litkai Gergely eredetileg jogi végzettséggel bír, ügyvédként is dolgozott, de már az 1990-es évek vége óta jelen van a szórakoztatóiparban is. Részt vett és vesz a Showder Klub, a magyarországi Comedy Central, a Rádiókabaré és a Dumaszínház munkájában, olyan sorozatok írójaként is működött mint a Munkaügyek. A humorista estjével kapcsolatban a ZöldLiget azt közölte lapunkkal:


"Az elmúlt években megszokhatták, hogy mindig újabb és újabb fajta programokat, szokásokat vezetünk be Sződliget közösségi életébe. Így tettünk a mára hagyományos operagála, a nyári jazzkoncert, a helytörténeti kerekasztal és számos más program esetében is és a következő napokban újabb rendezvényeket jelentünk be. Ez a nyár igazán pörgős lesz!"

A rendezvény részleteit itt lehet elolvasni.


0 hozzászólás
bottom of page