top of page

Nagyon sokan voltak kíváncsiak az Ezerarcú Sződliget első részére

Belső méréseink szerint is nagy volt az érdeklődés, a sorozat pedig pénteken folytatódik.



Április 19-én, pénteken este 19:50-től vált elérhetővé az első helytörténeti kisfilmsorozat, az Ezerarcú Sződliget első epizódja a Sződligetiek.hu erre a célra fejlesztett streamingfelületén. Az érdeklődés már a délelőtti óráktól érezhetően nagy volt, este 6 óráig már több mint 600 oldalletöltést regisztráltunk a felületen. Ez aztán este 8 és 9 óra között nagyon gyorsan kezdett el növekedni, így mostanáig mintegy 1500 alkalommal töltötték le helybéliek és talán máshol élők is az első epizód webcímét.


Kérdésünkre az Ezerarcú Sződliget csapata elmondta, nagyon hálásak a kiemelt figyelemért és a sok kedves gratulációért, ami a napokban feléjük érkezett. "Az utcán is többen odajöttek hozzám is, pedig én nem is vagyok a kamera előtt" - mondta Polcz Péter operatőr.


A fiatalokból álló csapat munkájának második része is közeleg, péntektől, azaz április 26-án este 20 órától lesz megtekinthető a második epizód.

Az utolsó 70 év címre keresztelt második rész a "világháborús időszakra helyezi a hangsúlyt és ráadásul archív, akkor, helyben készült videófelvételeket is tudunk majd mutatni" - mondta Ókovács Benedek szerkesztő-rendező.


Az Ezerarcú Sződliget első epizódját itt lehet visszanézni, a streamingfelületet itt találod.

bottom of page