top of page

Régi kollégákkal, örömkönnyek között nyitották meg a megújult patikát (képgaléria)

Nem minden szem maradt szárazon, a gyógyszertár viszont egyszerre őrzi a múltat és fejlődik a jövő felé is - erről is szó volt az ünnepélyes megnyitón.Sződliget egészségügyi szolgálatainak képviselőivel, az országos tisztifőgyógyszerész és a BENU gyógyszertárak képviselőjének jelenlétében ünnepélyesen is átadásra került a megújult Szent Katalin Patika, amely már 1942 óta szolgálja a sződligetiek egészségét.


A megnyitó díszvendége az az Ónodi-Szabó Mihály "Misi bácsi" volt, aki több mint 50 éven keresztül vezette a gyógyszertárat.

Az ünnepségen a gyógyszertár vezetője, Dr. Pelczéder Orsolya megköszönte a felújítási munkákat koordinálók szerepvállalását és köszöntötte a korábbi dolgozókat.


A gyógyszerészet hagyomány és innováció


A megnyitón a szakdolgozókat méltató, valamint a múltat és a jövőt összekapcsoló gondolatok mellett a Szent Katalin patika partnereinek is köszönetet mondtak, majd végül ünnepélyesen, szimbolikusan is átvágták a szalagot. Az ünnepségen több érdeklődő sződligeti is részt vett, amelyet fogadás követett a régi bútorokat tartalmazó szobában, majd déltől a szerencsekereket is meg lehetett forgatni. A gyógyszertár ablakain az iskolás rajzpályázat műveit is meg lehet tekinteni, amelyek díjátadója délután kerül megrendezésre.

A Sződligetiek.hu-n olvashattak először interjút a megújuló patikáról a gyógyszertár vezetőjével, amelyet itt lehet megtekinteni.


Képgaléria és kiemelt kép: Sződligetiek.hu/Ókovács Benedek

1 commentaire


korosi
korosi
27 févr.

Gratulálok!

J'aime
bottom of page