top of page

Jelentkezés

zöldliget baráti kör copy-14 (1).png

A programban történő részvétel általános szabályai itt.

Kedves jelentkezők! A nagy érdeklődés következtében a 2024-es évre már minden hely betelt. 

Köszönjük a jelentkezést! E-mailben tájékoztatunk a regisztráció elfogadásáról, csak akkor lesz teljes a jelentkezésed.

A program menetrendje

Flowers
1/ Regisztrációs időszak (2024. május 3 - május 17.)

A regisztrációs időszak során fogadjuk a sződligeti jelentkezők jelentkezési lapjait. Visszajelzünk a sikeres regisztráció esetén. A helyek korlátozottak, így az időszak korábban lezárulhat.

2 / Feldolgozási időszak

Meghirdetésre kerül az átadó időpontja és helyszíne és felkeressük a regisztráltakat.

3 / Átadó

A program lezárásaként a meghirdetett időpontban és helyszínen átadjuk a virágcsomagokat a korábban regisztráltak részére. Az átadást follow-up időszak követi.

Általános programszabályok

1. A programban kizárólag Sződligeten élő, sződligeti lakcímmel rendelkező lakosok vehetnek részt, akik vállalják, hogy a virágokat sződligeti ingatlanukon ültetik el. 

2. A programhoz való csatlakozáshoz az alábbiakra van szükség:

  • A jelentkezési űrlap kitöltése és benyújtása a megadott határidőn belül

  • A visszaigazoló e-mail megérkezése (az e-mail a mi rendszerünkben is rögzítésre kerül és arra a címre kerül kiküldésre, amelyet a regisztráló megadott. Hibás cím esetén a jelentkezés érvénytelen.)

  • Sződligeti lakcím

3. A program regisztrációs űrlapján megadott adatokat a ZöldLiget - Baráti Kör Sződligetért Egyesület bizalmasan kezeli, azokat harmadik félnek ki nem adja. Az adatokat a későbbiekben a programhoz kapcsolódó információs szolgáltatásra, kapcsolattartásra a ZöldLiget felhasználhatja. Ha a továbbiakban nem szeretne a programhoz kapcsolódó tájékoztató anyagot kapni, akkor kérelmét a zoldligetcsapat@gmail.com címen jelezheti.

4. A program keretében a ZöldLiget - Baráti Kör Sződligetért Egyesület vállalja, hogy a szabályos regisztrációval rendelkező sződligeti lakosok részére egy előre összeállított virágcsomagot biztosít ingyenesen. 

  • A virágcsomag több ezer forint összértékű és több évelő növényt tartalmaz.

  • A virágcsomag tartalma továbbá egy információs kártya, amelyen a csomag részét képező növényekhez kapcsolódó tájékoztatás található más általános információk mellett.

  • A Program keretében átadott virágokat a Programban résztvevő lakos vállalja, hogy saját ingatlanjának utcafronti oldalán és/vagy az ingatlan előtti utcarészen ülteti el, ezáltal Sződliget utcaképét javítja. 

  • A programban átadott növényekről a ZöldLiget az átadást követően 2 héttel 1-1 fényképet kér, mely biztosítja a ZöldLigetet arról, hogy a növények elültetésre kerültek. Ezeket a képeket a ZöldLiget online felületein felhasználhatja, de csak úgy, hogy nem sért azzal magánérdeket. 

5. A Program keretében a virágcsomagok átadására a sződligeti főtéren fog sor kerülni előre hirdetett időpontban, személyesen. A helyszínen a regisztrációs szám bemutatásával és a megadott adatok egyeztetésével lehet ingyenesen átvenni a virágcsomagokat. A megadott időpontról a Regisztráló által megadott elérhetőségeken és közösségi oldalainkon is hírt adunk. Az átadón történő meg nem jelenésről, ha lehetőség van rá, jelzést kérünk, a meg nem jelenők csomagjait pótidőpont egyeztetését követően tudják átvenni. Az átadót követő 2 hét eltelte után, ha a Regisztráló nem jelentkezik, a fennmaradó virágcsomagokat az Egyesület eladományozza. 

6. Egyék kérdés, kérés, panasz, jelzés a ZöldLiget elérhetőségein adható meg. 

bottom of page