top of page

A kormányhivatal vizsgálatot indított cikkünk nyomán

Válaszolt a hivatal.Mint ismeretes, szerdán délután jelent meg oldalunkon az Átfedésben című cikksorozat első része, amelyben bemutattuk, miként jelenik meg itt-ott az önkormányzat hivatalos kommunikációjában a Tiszta Forrás Szövetség logója. A feltáró írással kapcsolatban többször is kerestük az Önkormányzatot, de többszöri megkeresésünkre sem reagáltak ezidáig, a kormányhivatal viszont szűkszavúan, de válaszolt (arra lettünk volna kíváncsiak, hogy az ilyen ügyek megítélése miként történik).


A Pest Vármegyei Kormányhivatal sajtóosztályának szűkszavú válasza szerint

"A Pest Vármegyei Kormányhivatal az ügyben eljárást indított."

Az, hogy a gyakorlatban ez mit jelent, nos, arról csak találgatni tudunk, de a kérdéskör esetleges fejleményeiről folyamatosan beszámolunk.


 
A Sződligetiek.hu elindulásakor kiemelt szempontként határoztuk meg és olvasóink is nyomatékkal kérték, hogy foglalkozzunk olyan lehetséges visszásságokkal, amelyek a köz figyelmére tarthatnak igényt. Az elmúlt időszakban hasonló szándékkal próbáltunk meg utánajárni a gödi Samsung működésének hátterének, de számos más kérdéssel is tervezünk foglalkozni. Oldalunk – ahogy azt az első nap is ígértük – korrekt és minél teljeskörűbb képet szeretne mutatni, ezért ilyen írásainkat fokozott óvatossággal és körültekintéssel készítjük.
 

Kiemelt kép: Pestbuda


0 hozzászólás

Comments


bottom of page